Hemlarm utan abonnemang –

Reducerat pris på Nookbox G2 Kit 4G

Färdigprogrammerat hemlarm utan abonnemang som är klart att sätta upp. Om du önskar kan en av våra tekniker driftsätta larmet åt dig. Kontakta oss för att beställa eller för pris avs tekniker.

Hos oss får du självklart kostnadsfri rådgivning på plats om du vill!

Just nu endast 7 217 kr inkl moms. Inga månadsavgifter tillkommer!

NookBox Gateway G2 är ett kraftfullt och flexibelt hemlarm. Ett larmsystem som är helt anpassat för det moderna hemmet. Via din smartphone har du hela tiden koll på ditt hem oavsett om du är på jobbet eller på andra sidan jordklotet. Med NookBox får du inte bara ett säkrare hem utan även lugn och ro genom alla funktioner som integrerar säkerhet, hemautomatisering och energihantering för ditt nya smartare hem.

Fördelen med ett hemlarm utan abonnemang är att du kan byta eller uppgradera ditt system när du vill och inte binder upp dig mot någon leverantör i ett helt år eller mer. Och du äger utrustningen istället för att hyra den.

 • Dubbla kommunikationsvägar, IP och 4G inbyggt i Gatewayen.
 • Radiokommunikation (F1). Klarar upp till 2 km.
 • Kompatibelt med Zigbee On Board.
 • 2 områden och 160 enheter.
 • Larmprotokoll via SIA-IP.
 • PIR-cam för bildverifiering IP-kameror för realtidsövervakning.
 • Systemtjänster via NookBox app eller webbportal.

Ladda ner NookBox broschyr (PDF).

Beställning

Kontakta oss för beställning eller mer information om produkten, installation och leverans!

Leverans, retur och garanti

Produkten hämtas hos oss eller levereras till önskad adress mot en leveransavgift.

Ångerrätt, retur- och reklamationsvillkor enligt konsumentköplagen.

2 års garanti.

För- och nackdelar med hemlarm utan abonnemang

Vad som passar bäst i ditt hem ser kanske annorlunda ut i ett annat hem och för en annan person. Alla är olika vad gäller bekvämlighet, tekniskt kunnande, prismedvetenhet etc.

Kostnadseffektivt

Ett hemlarm utan abonnemang innebär en frihet genom att du inte binder upp dig mot någon annan. Du betalar för utrustningen en gång och sen äger du den. Du väljer själv om du vill installera systemet eller anlita någon annan. För många personer är det en fördel att vara fri från en leverantör och långa bindningstider samtidigt som det blir en lägre kostnad i längden. Ju längre du äger ditt larm desto mer sparar du.

Flexibelt

Du har ofta också högre flexibilitet att skräddarsy ditt egna larmsystem och byta ut eller köpa till valfria delar, som till exempel rörelsesensorer och fönster-/dörrsensorer, jämfört med många larmabonnemang som säljs som paketlösningar.

Larmcentral och väktarutryckning

För andra kan ett larm med månadsabonnemang kännas mer bekvämt på grund av att det till exempel ingår support och väktarutryckningar, men det går naturligtvis även att koppla ett eget hemlarm till en larmcentral med väktarutryckning. Exempel på sådana larmcentraler är Rapid, Securitas och Avarn.

Andra fördelar:

 • Enkel installation.
 • Systemet monteras på några minuter genom att följa steg-för-steg guiden.
 • Konfigurationen görs via den trådlösa gatewayen som ingår i leveransen.
 • Systemet har möjlighet att anpassas till olika typer av miljöer.
 • Systemet är kompatibelt med en mängd olika operativsystem, inklusive iOS, Android och Windows.
 • All data som skickas över nätet är krypterat.
 • Systemet är lämpligt för både små och stora fastigheter.

Goda råd vid installering av ditt hemlarm

 1. Placera larmet strategiskt på en synlig plats, som vid ingången eller vid fönster, för att avskräcka potentiella inbrottstjuvar.
 2. Fäst skyltar och klistermärken på fönster och dörrar för att tydligt visa att ditt hem är skyddat med ett larm.
 3. Kontrollera och testa ditt larmsystem regelbundet för att säkerställa att alla komponenter fungerar korrekt och att batterierna är laddade.
 4. Se till att larmsystemet är anslutet till ett säkert nätverk för att förhindra obehörig åtkomst och potentiell hacking.

Vanliga frågor om hemlarm utan abonnemang

Hur väljer jag rätt hemlarm utan abonnemang för mitt hem?

När du väljer ett hemlarm utan abonnemang för ditt hem, överväg dina specifika säkerhetsbehov och budget. Leta efter funktioner som högkvalitativa kameror, molnlagring och internetanslutning. Anpassa systemet efter dina behov och välj professionell installation om det behövs.

Vilka avancerade funktioner bör jag överväga när jag väljer ett hemlarm utan abonnemang?

Överväg avancerade funktioner som dubbla kommunikationskanaler, kompatibilitet med Zigbee On Board, stöd för flera områden och enheter, PIR-kamera för bildverifiering och integration av säkerhet, hemautomation och energihantering.

Vad är skillnaden mellan ett hemlarm utan abonnemang och traditionella hemlarm?

Ett hemlarm utan abonnemang innebär högre flexibilitet för att anpassa larmsystemet efter personliga preferenser och behov med lägre total kostnad och frihet från långsiktiga avtal med en leverantör.

Vilket hemlarm är bäst när man har husdjur?

Om du inte vill att ditt hemlarm ska ge utslag varje gång ditt husdjur rör sig i hemmet kan du kombinera larmsystemet med en trådlös rörelsedetektor som är husdjursimmun upp till en specificerad vikt. Om djuret rör sig uppför trappor kan dock rörelsedetektorn uppfatta djuret som större än det egentligen är eftersom detekteringen sker på en högre höjd över golvet. Katter är en lite svårare utmaning eftersom de kan klättra på nästan vad som helst. Montera därför detektorn på ett ställe där husdjur inte kan komma in i detektionsområdet genom att klättra på möbler, trappor eller andra objekt.

Du kan alltid ringa oss och få goda råd!

Reducerat pris på Nookbox G2-kit 4G hemlarm utan abonnemang.