Spanjolettreparationer

Svensk Larmteknik har som unik specialitet att reparera trasiga infällda spanjoletter. Det är inte minst en bra service för byggföretag som gör renoveringsarbeten. Kunden lämnar in spanjoletten för reparation och vi återlämnar den dagen efter istället för att vänta åtta veckor på en ny spanjolett. De nya spanjoletterna är dessutom bredare så det blir mycket billigare och går fortare att reparera den befintliga istället för att lägga massor tid på kompletterande målningsarbeten och infräsning.

Efter reparation är spanjoletten som ny i 15-20 år!

Vad är en spanjolett?

En spanjolett är en låsskena för fönster, fönsterdörrar, balkongdörrar och liknande. Stavas även espagnolett. Skenan kopplar låset vid handtaget till kolvar längre ner eller högre upp på fönstret eller dörren för att få en bättre fasthållning. På fönsterdörrar finns oftast även en kolv på mitten av dörren. Kolvarna kan vara kilande eller hakande.

Rabatter för våra spanjolettkunder!

Som kund hos oss får du ytterligare 10 % rabatt på vårt erbjudande på Nookbox hemlarm utan abonnemang. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning om du behöver hjälp med installationen.

Kontakta oss för mer information, beställning eller om du har frågor om våra andra produkter/tjänster inom inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och porttelefoner.

 

Spanjoletter som reparerats av Svensk Larmteknik och klara för avhämtning av kund.